19 Mart 2010 Cuma

SİMİT KEYFİİ






Pazar günü kahvaltı soframızı simitle keyiflendirelim...

Simit
Pastıtma dilimleri
Fıstıklı salam dilimi
Kahvaltılık acı salçalı
Kaşar peyniri rendesi
Tereyağı
Kayısı haşlanmış yumurta

Simidi enlemesine keselim. İçlerine tereyağı sürelim, alt kısmına acı sürelim pastırma ve salam dilimlerini yerleştirip ızgaraya bırakalım, simidin üst kısmının içinede rende kaşarla kaplayıp hepsini bir ızgaraya sürelim kaşar eriyince,pastırma ve salamın kokusu çıkınca fırından alalım ve simitleri birleştirelim. Kayısı haşlanmış yumurtayıda simidin ortasına yerleştirip servise sunalım. Yanında bir demlik tavşan kanı çayla servise sunalım.:)) Afiyet olsun...