10 Mart 2010 Çarşamba

SUCUKİÇİ YUMURTALI



Sucugu aratmayan tad... Sucukiçi...

250 gr koyun kıyma
2 diş ezilmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı yenibahar
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı - tuz
Üzeri için yumurta
Kıymanın içine tüm baharatlar, yağ ve sarımsak katılıp iyice yoğrulur. Bir gece dinlendirdikten sonra yağda çevirip üstüne yumurta karıp servise sunalım. Afiyet olsun…
Not: Tavaya ihtiyacımız kadar sucuk içi alırız. Önerim kişi başı 1 çorba kaşığı sucuk içidir. Bu ürünü en fazla 1 hafta içerisinde tüketiniz….