21 Nisan 2010 Çarşamba

ŞEHZADENİN BAL KAYMAK KEYFİ








Sabah kahvaltısında Şehzadenin Bal Kaymak Keyfi....:))



Krep için
3 yumurta
3 bardak süt
2 su bardağı un
1,5 çor. kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı kabartmatozu
1 çimdik tuz ve şeker

İçi için
2 adet dilimlenmiş muz
1 kase çilek
kaymak
Süzme bala karıştırılmış , fındık, yeşil fıstık, ceviz içi, badem kırığı...

Krebin tüm malzemesini derin bir kaba bırakıp iyice çırpalım düşük devirde köpürtmeden. Krep tavasına 1 damla sıvı yağ döküp ısınınca 1 kepçe krep harcını dökelim önlü aralı pişirelim. Muz, çilek, kaymak ve kuruyemişle karıştırılmış süzme bal eşiliğinde servis edelim... Afiyet olsun...