11 Mayıs 2011 Çarşamba

KAŞARLI ENGİNAR KALBİ FIRINDA



Canlarım merhaba:)) Geçde olsa tüm annelerin anneler gününü kutluyorum... Yogun iş temposundan fırsat bulup burada sizlerle olmak çok güzel... Bu yoğunluk da annemede kolay ama nefis bir sofra hazırladım dar zamanlar için nefis bir önerim ızgara balık ve Kaşarlı Enginar Kalbi denemeniz dileğiyle....

Tarifimin ölçüsü yok:))


Konserve enginar kalplerini yıkayıp suyunu süzelim. Yağlanmış fırın tepsisine dizelim. Kaşar peynirini bir kapta rendeyelim üzerine kırmızı pul biber, kekik ve fesleğen serpip harmanlayalım ve enginarlar kalplerinin üzerini baharatlı kaşar peyniriyle kaplayalım. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynirler eriyene kadar tutalım. Izgara levrek balık eşliğinde servise sunalım... Afiyet olsun...