7 Mart 2013 Perşembe

SUSAMLI HURMA LOKUM

SUSAMLI HURMA LOKUMU
İrandan güzel bir lezzet...
  • İran hurmasının kabuklarını soyalım zaten çok kalın kabuk olduğundan hemen soyuluyor.
  • Hurmanın çekirdeğini de çıkartıp yerine ceviz içi koyup hurmayı kapatalım.
  • Susamı teflon tavada kısık ateşte iyice kavuralım. Dikkat edelim susam çabuk yanıyor.
  • Kavrulmuş susam soğuduktan sonra, hurmaları bolca susama bulayalım.
  • Servise hazır:)) Aifyet şeker olsun...
Merhaba canlarım:))
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun...
Kadınlar kıymeti değeri önce kendiniz kendinize verin ve lütfen baştan bi eğrilik varsa erkekle işi uzatmayın ki ilerde üzülmeyin... 
 Sevgilerimle
Banu Altun