31 Ağustos 2013 Cumartesi

KUMBARA :))


Merhaba canlarım :)) Bugünü KUMBARA ya ayırdım :)) Ahhh kumbara ahhh... Annem çocukluğumda bir vazonun içinde parasını biriktirir misafir geleceği zaman ondan harcama yapardı:)) Hep derdi DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR... Tamam küçük birikimden göl olmuyor ama bir ihtiyacını gidiyor... 
Bende annem gibiyim çikolta kutusu kumbaram, emektar kilidi kırık kumbaram 15 yıllıktır hep masamın üstündedir. 
Alışveriş sonrası 1 liralar en fazla 5 lira atarım içine bakarım dolmuş en keyifli an saymak :)) sonra paraları tümletip hoppp birşeyler almaya gitmek... 
Kumbara parasıyla alışveriş yapmak çok keyifli benden demesi... Eskilerde biriktirdiğim paraya ayakkabı çanta alırdım şimdilerde balık, saf çikolata , bal veya mini ziyafet zamanı kullanıyorum :))) 
Sizlere de kumbarayı hatırlatmak istedim... Kumbaralar masaların üstünde dolu olsun ağzımız hep tatlı evlerde huzur olması dileğiyle... 
Sevgilerimle 
Banu Altun

29 Ağustos 2013 Perşembe


Canlarım 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN... 
BAYRAĞIMIZ NAZLI NAZLI HEP DALGALANSIN...
Sevgilerimle
Banu Altun

28 Ağustos 2013 Çarşamba

SOĞUK YAZ ÇORBASI

 Malzeme 
1 su bardağı aşurelik buğday 
1 su bardağı nohut
1 büyük kase süzme ve normal yoğurt karışımı 
yarım demet maydanoz 
yarım demet dereotu
1 iri tutam taze nane
Servis zamanı : limon suyu - sızma zeytinyağı - tuz - buz

Yaplışı 
Buğday ve nohut iyice yıkanır. 
Ayrı kaplara temiz su konup akşamdan ıslatılır. 
Sabah nohutun suyu süzülür temiz su konup haşlanmaya bırakılır.
Buğday ise akşamdan ıslattığımız suyun üzerine, azaldıysa su ilave edip haşlamaya bırakalım. 
Buğdayın tüm vitamini ıslama suyundadır kıyıpda onu atmayın derim :)
Buğday ve nohut haşlanınca nohutun suyunu süzelim buğdaya katalım suyu azsa üzerlerini 1 parmak geçecek kadar  ılık su ilave edip buğday ve nohutu özleşene kadar  kaynatalım ortalama 20 dak. kokusu belli eder ve dikkat edilecek olan buğdayın erimemesi... 
Kaynama işlemi tamam olunca ocaktan alalım soğumaya bırakalım. 
Soğumuş buğday ve nohutu kalan suyuyla iyice çırpılmış topak kalmamış yoğurda ilave edelim. 
Maydanoz, nane ve dereotunu incecik kıyıp yoğurda katalım. 
Tüm malzemeyi iyice karıtıralım. 
Servis tabağına alınca tuzunu katalım tuzu önceden koyarsanız yeşilliklerin tadı kaçıyor bana göre... 
Üzerine zeytinyağı, limon suyu gezdirip buz parçaları atıp soğuk servis edelim. 
Afiyet olsun... 

Buğday ve nohut tok tutuyor rejim yapanlar içinde iyi bir öneri yanlız ben buğdayı akşamları tüketmeyin derim öğlen yenmesi içilmesi tavsiye edilir hazım için... 

Merhaba canlarım:)) Yaz bitmek üzere baktım arşivime soğuk çorba yok hemen yayınlayım dedim :)) Herkezin farklıdır benim Soğuk Yaz Çorbam bol yeşillikli ve limonludur denemeniz beğenmeniz dileğiyle...
Sevgilerimle
Banu Altun

26 Ağustos 2013 Pazartesi

UFO BÖREK * SODALI BÖREK KIZARTMA

 UFO BÖREK *  SODALI BÖREK KIZARTMA
Malzeme 
4 adet yufka 
200 gr yumuşak beyaz peynir 
1 şişe maden suyu 
kızartmak için bol sıvı yağ 
Yapılışı 
Maden suyunun yarısını peynire katın ve iyice ezin sürülebilir kıvama gelsin. 
Yufkanın birini düz zemine yayalım. 
Yarısına peynirli harç parça parça koyalım yufka ince olduğundan sürülmez peynir yufkayı yırtar.
Diğer yufkaları ortadan ikiye bölelim.
Peynirli harcın üzerine yarım yufkayı serelim kalan maden suyunu yumurta fırçasıyla yufkanın üzerine serpeleyelim ve her yere peynir koyup üzerine diğer yarım yufkayı serpip tekrar maden suyu serpeleyip peynir kayalım. 
İşleme yufkalar bitene kadar böyle devam edelim. 
Katları yaparken peynir nerede yok görünüyor yeni yufkayı serpince o boşlıklara daha yoğun peynir koyalım. 
İşlem bitince en altta serdiğimiz peynir sürmediğimiz yufkanın yarısını diğer yufkanın üzerine kapatalım. 
Tıpkı puf böreği yapar gibi. 
Çay bardağının ağız kısmı ile yuvarlaklar keselim. 
Malzemenin iyice özleşip iyi kabarması için 1 gece buzdolabında bekletelim. 
Ertesi gün bol kızgın yağda kızartalım. 
Havlu peçeteyle fazla yağını alıp çayla servise sunalım. 
Afiyet Olsun...

Not: Böreğimiz çok bereketli fazlasını derin dondurucuya koyabilirsiniz.Pişer pişmez sıcak yenmesini tavsiye ederim soğuyunca yenmiyor...

Hayırlı günler canlarım :) Huzurun evlerimizde Ülkemizde olması dileğiyle acı zulum çekenlerin bir an önce kurtulması selamate ermesi  dileğiyle güne haftaya başlıyorum...
Bugün Ufo Börek tarifiyle geldim. Mini Ufolar puf puf kocaman ağzına alıyorsun puf yok çıtır çıtır çok nefis çıtırlığını maden suyuna borçlu :)) Denemeniz beğenmeniz dileğiyle.
Sevgilerimle 
Banu Altun

20 Ağustos 2013 Salı

KISIR

 KISIR
Malzeme 
1 kase ince bulgur 
1 kase sıcak su 
1 buçuk yemek kaşığı domates salçası 
1 yemek kaşığı acı biber salçası 
yarım çay bardağı sıvı yağ sızma zeytinyağı karışımı 
yarım limon suyu 
1 çorba kaşığı nar ekşisi 
1 tatlı kaşığı kimyon 
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı isot 
1 tutam toz kırmızı acı biber
7 dal yeşil soğan 
2 diş sarımsak 
yarım demet maydanoz 
2 orta boy domates 
Yapılışı 
Bulguru sıcak suyla ıslatalım ağzı kapalı.
Bulgur ılıyınca yoğurma kabına alıp, yağ, baharatlar, dövülmüş sarımsak, limon suyu, nar ekşisi ve salçayı katıp fotoda gösterdiğim şekilde bulguru iki avuç aramıza alıp ovuşturarak yoğuralım. 
Bu kısırın püf noktası sadece yoğurmasındadır avuç arası yapılıyor inanın tadını etkiliyor. Etsiz çiğ köfteyide sinide yoğurarak yaparım oda bi başka nefis oluyor :))
İnce kıyılmış maydanozu katıp yoğuralım iyice.
İnce kıyılmış  soğanı katalım her yerine dağılancaya kadar yoğuralım. 
Kabukaları soyulmuş küçük doğranmış domatesi ilave edelim macun kıvamına gelene kadar 
dediğim şekilde yoğuralım. 
Domates, biber ve limonla süsleyip servise sunalım.
Afiyet olsun...


Merhaba canlarım :)) Hepimizin çok sık yaptığı Kısırı birde benim usül tarif edeyim dedim. Çünkü gelen misafirlerim hep der senin kısırın bir başka güzel diye aslında el lezzeti ve yaparken katılan sevgidir güzel olan yoksa Kısır kısır işte soğan bulgur salça :)) Kendime göre mini püf noktamıda verdim. Denemeniz beğenmeniz dileğiyle...

Sevgilerimle
Banu Altun

19 Ağustos 2013 Pazartesi

ÇAY LOKUMU


ÇAY LOKUMU
Malzeme 
1 yumurta 
1 çay bardağı yoğurt 
aldığı kadar un ve yarım paketten az kabartma tozu 
kızartmak için sıvı yağ 

Yapılışı 
Yumurtayı telle çırpalım.
Yoğurdu ilave edip çırpmaya devam edelim. 
Unu ve kabartma tozunu katıp elimizle yoğuralım. 
Hamur elimize yapışmıyacak kıvamda olsun. 
Elimize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayıp parmaklarımızla açalım ince olsun hamur küçük çay tabağı altı kadar açalım.
Hamuru elimizde açarken zorlanmamak için az sıvı yağa parmaklarımızı batıralım veya merdaneyle açalım...
Kızın bol sıcak yağda önlü arkalı kızartalım. 
Lokumları yağda kızartırken az yağı sallıyalım üzeri güzel oluyor. 
Sıcak sıcak peynir, zeytin,domates, acuka ile servise sunalım :))
Afiyet olsun....


Merhaba canlarım :)) Sistemdeki teknik arıza nedeniyle tarifi 2 kere yayıladım yorum var diye silmedim  ikiciğide yayında... 
Sevgilerimle
Banu Altun

ÇAY LOKUMU



ÇAY LOKUMU
Malzeme 
1 yumurta 
1 çay bardağı yoğurt 
aldığı kadar un ve yarım paketten az kabartma tozu 
kızartmak için sıvı yağ 

Yapılışı 
Yumurtayı telle çırpalım.
Yoğurdu ilave edip çırpmaya devam edelim. 
Unu ve kabartma tozunu katıp elimizle yoğuralım. 
Hamur elimize yapışmıyacak kıvamda olsun. 
Elimize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayıp parmaklarımızla açalım ince olsun hamur küçük çay tabağı altı kadar açalım.
Hamuru elimizde açarken zorlanmamak için az sıvı yağa parmaklarımızı batıralım veya merdaneyle açalım...
Kızın bol sıcak yağda önlü arkalı kızartalım. 
Lokumları yağda kızartırken az yağı sallıyalım üzeri güzel oluyor. 
Sıcak sıcak peynir, zeytin,domates, acuka ile servise sunalım :))
Afiyet olsun....


Güzel bir hafta dilerim :)) Sabah kahvaltı yanında yada günün her saati çayın yareni ÇAY LOKUMU tarifim bugün sizlerle. Yağ emmeyen çok hafif sofraya tat katan nefis lezzet yapımı hazırlanması 15 dak. denemeniz beğenmeniz dileğiyle...


Sevgilerimle
Banu Altun

16 Ağustos 2013 Cuma

MUHAMMARA 2

MUHAMMARA 2

10 adet orta boy közlenmiş kabuğu soyulmuş çekirdekleri ayıklanmış kırmızı biber
10 adet yasemin biberi acı yiyemenler 2 adet yeşil biber kullanabilir
2 iri diş sarımsak 
1 tatlı kaşığı acı biber salçası 
1 tatlı kaşığı domates salçası 
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 
1 tatlı kaşığı kekik 
1 tutam çemen otu 
1 tutam toz şeker 
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 
1 çorba kaşığı sirke ve tuz
3 çorba kaşığı rondodan geçirilmiş bayat ekmek 
ceviz içi isteğe göre 

Yapılışı 
Ekmek hariç tüm malzeme rondodan geçer. 
Macun gibi kıvam alınca cam kaseye alalım. 
Rondondan geçirdiğimiz bayat ekmek içini kaşık kaşık macun kıvamına gelen malzemeye ilave edip kıvamını az katılaştıralım.
İsteğe göre ceviz kırığı katabilirsiniz. 
Ceviz seviyorsanız tam servis zamanı yiyeceğiniz kadarına katın sonra cevizler yumuşuyor tadı hoş olmuyor.
Afiyet olsun... 

Merhaba canlarım :)) Pazardan kırmızı biber aldıkça biber seçerken tarif yağıyor tezgahda hanımlar seçerken ben böyle yapırım ben bunu katarım  diye... Muhammara 2 diğer verdiğim tariften farklı ama buda çook lezzetli bu tarifi Muşlu komşumdan aldım türkçe bilmiyor vıy vıy anlışıyoruz :))  bişey oluyor akşam kocama soracam diyip gidiyor :)) ama mutfakta anlaşıyoruz malzemeleri gösterdi beraber yaptık nefis oldu ama çook acı ! Şeker atmak benim fikrim! ikinci gün acısı biraz gidiyor ilk günkü gibi değil. Kahvaltıda çayın yanında nefis olan bu lezzeti denemeniz beğenmeniz dileğiyle...  
Sevgilerimle
Banu Altun

15 Ağustos 2013 Perşembe

ÇİNGENE PİLAVI AYDIN YÖRESİ

ÇİNGENE PİLAVI 
1 adet kuru soğan ince doğranmış tuzla ovulmuş 
2 orta boy domates kabukları soyulmuş küp doğranmış
1 adet sivri biber tercihen acıııı küçük doğranmış
1 tutam maydanoz ince kıyılmış 
küçük bir tutam taze nane ince kıyılmış 
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 
3 çorba kaşığı limon suyu 
tuz, bol kırmızı pul biber ve çörek otu 
1 çay tabağı altı kadar Aydın veya yağsız tulum peyniri 
Yapılışı 
Çökelik  hariç tüm malzeme çukur kapta iyice harmanlanır 
Son olarak çökelik ilave edilip tekrar karıştırıp servis tabağına alınır. 
Afiyet Olsun

ÇİNGENE PİLAVI  
Buda yeşil soğanlı hali fotolayım dedim:)) Kuru soğan yerine yeşil soğanla yaptığım. 


Merhaba canlarım :)) Aydın Yöresinin nefis lezzeti ÇİNGENE PİLAVI tarifiyle geldim. Aydınlılar kahvaltıda yiyormuş ben her vakit yapıyorum yareni beyaz ekmek :)) Bide nefis lezzeti Aydın ürünleriyle yapınca parmaklarda yeniyor diyeyim yani... Aydının yumuşak tadı olan zeytinyağı ve çökeliği tadına tad katıyor. Aydın çökeliğinin tadı tulum peynirini andırıyor buralarda bulmak zor ben Bim marketten Şavak tulum peyniri onu kullanıyorum... Denemeniz beğenmeniz dileğiyle... 

                                          Sevgilerimle
                                          Banu Altun

14 Ağustos 2013 Çarşamba

YOĞURTLU HAVUÇLU ISPANAK


YOĞURTLU HAVUÇLU ISPANAK
3 yemek kaşığı zeytinyağı 
4 diş sarımsak 
5 adet havuç
2 bağ ıspanak
1 kese yoğurt süzme yoğurtla karıştırılmış 
Yapılışı 
Geniş bir tencereye yağı alalım ısınınca rende havucu katıp az soteleyelim.
Üzerine ince kıyılmış ıspanağı katıp kavurmaya başlayalım. 
Ispanaklar kıvam alana kadar kavuralım ve ocakatan alıp soğumaya bırakalım. 
Sırf süzme yoğurt sert olduğundan normal yoğurtla kıvam verdiğimiz yoğurdu iyice özeyelim. 
Ispanaklı havucu içine katıp karıştırıp servis tabağına alalım.
Afiyet olsun...
Merhaba canlarım :) Bugünkü tarifim YOĞURTLU HAVUÇLU ISPANAK bir blogçu arkadaşımdan tarifini almışım ama kim bilmiyorum kağıdın üzerine tam oraya yağ dökülmüş kışın yazmışım bu tarifi kendisi tanıdıysa yorum yazsın:)) ne diyim :))
Nefis hafif  lezzet YOĞURTLU HAVUÇLU ISPANAK ben salçayla kavrulmuş çubuk makarnayla servis yaptım oyyy diyeyim anında bitti :) 
Denemeniz beğenmeniz dileğiyle... 
Sevgilerimle
Banu Altun

13 Ağustos 2013 Salı

ACILI YOĞURT

 ACILI YOĞURT
1 kase yoğurt 
4 çorba kaşığı süzme yoğurt 
Not: Sadece süzme yoğurtla da yapılır...
15 adet süs biberi diğer adı yasemin biberi kışları ise minik acı turşu biberle yapıyorum
1 tutam dereotu ve tuz 
* Yoğurdu süzme yoğurta katıp iyice özeyelim.
* Küçük doğradımız biberleri ve ince kıyılmış dereotunu ilave edip karıştıralım.
Servise hazır. Afiyet olsun... 
Merhaba canlarım :)) Bugün küçük bir öneriyle geldim Acılı Yoğurtla... Benim çocukluğumun tadır bu acılı yoğurt...  Tosyalı komşumuz getirmişti aman dikkatli yiyin yanarsınız demişti :))) anlamadık yedik yandık bu ne yaaa dedik vee sonra bir sevdik soframızın baş tacı oldu  tabi köy yoğurduya tadi bi başka güzel. Taze ekmekle yenmesine doyum olmuyor. Bazen sadece süzme yoğurtla yapıyorum bazen normalle süzme yoğurdu karıştırıp yaparım. Kışları ise acı turşu biberle hımmm turşunun ekşisi yoğurda karıştımı 1 ekmek yedirir:)) Biberleri doğrarken eldiven takmayı unutmayı :) Taze biberle yapıldımı 3 tatlı kaşığından fazla yemeyin mide elden gider:)) Denemeniz beğenmeniz dileğiyle...

Sevgilerimle
Banu Altun

12 Ağustos 2013 Pazartesi

MUHAMMARA SALATA :))

MUHAMMARA SALATA :))
Malzeme 
4 adet iri közlenmiş kırmızı biber 
1 adet iri olgun domates 
1 tutam maydanoz
1 tutam taze nane 
2 diş sarımsak 
Ceviz içi isteğe göre ben sevmediğimden kullanmam :))
1 çorba kaşığı nar ekşisi 
1 tatlı kaşığı acı biber salçası 
1 tatlı kaşığı domates salçası 
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 
3 çorba kaşığı limon suyu 
kırmızı pul biber ve tuz 
Yapılışı 
Biberleri közleyip kabuklarını soyalım, çekirdeklerini ayıklayalım.
Biberleri ince doğrayıp kıyalım.
Kabuğu soyulmuş domatesi, maydanoz ve naneyi incecik kıyalım.
Çukur bir kaba alalım kıyılmış malzemeyi.
İçine salçaları, dövülmüş sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, nar ekşisi, tuz, kırmızı pul biber katıp iyice karıştırıp servis tabağına alalım.
Afiyet Olsun



Merhaba canlarım:)) Bu hafta Rabbim izin verirse her güne bir tarif yayınlayacağım... Muhammara Salatası ezme salatanın bir değişiği etin yanına çook yakışan nefis bir salata denemeniz beğenmeniz dileğiyle... 
Sevgilerimle
Banu Altun

9 Ağustos 2013 Cuma

HACI MAKULE YUGOSLAV TATLISI :))

HACI MAKULE 

Malzeme 
250 gr kase margarin 
3 yumurta sarısı az akları kalsın 
2 yemek kaşığı sıvı yağ 
2 yemek kaşığı yoğurt
4 su bardağı elenmiş un
1 paket kabartma tozu 
1 paket vanilya 
1 büyük kase iri doğranmış ceviz içi 
Şerbeti İçin
3 su bardağı şeker 
3,5 su bardağı su 
1 tatlı kaşığı limon suyu
Şerbetimizi kaynama anına geldikten sonra 15 dakika ağzı kapalı kaynatalım. Limon suyunu ilave edip 1-2 taşım daha kaynattıktan sora ağzı kapalı soğumaya bırakalım.

Yapılışı 
Margarin, sıvı yağ, yumurta sarısı, yoğurt çatalla krema gibi olana kadar iyice çırpalım. 
Un, kabartama tozu ve vanilyayı katıp elimizle yoğuralım yumuşak bir hamur olacak. 
Ceviz içini hamurun her yerine gelecek şekilde döküp tekrar yoğuralım. 
Hamuru 15-20 dak. kadar dinlendirelim. 
26 eşit parçaya böldüğümüz hamuru ovel şekil verip yağlı kağıt serilmiş hafif yağlanmış fırın tepsisine dizelim.
Hacı Makulelerin üst kısmının her yerine çatal batıralım.
200 derece önceden ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar pişirelim.
Fırının ara ara ısısını düşürüp hararetini alabiliriz. 
Tatlı koyu renk pişsin şerbet dökünce bu gibi tatlıların rengi açılır görüntü hoş olmaz :)
Talımızı fırından alıp ilk harı gidince soğuk şerbeti dökelim.
Tatlılar şerbeti çekip soğuduktan sonra şerbete üst yüzlerini koyalım 2 saat kadar öyle şerbeti emmesini bekleyelim sonra yine tatlıları düz çevirelim. 
1 gün şerbette kaldıktan sonra üzerini yeşil fıstık, hindistancevi vs. süsleyip servise sunalım... 
Afiyet olsun... 
Hayırlı bayramlar :)) Ramazan bayramımız mübarek olsun. 
Bayram tatlımı iki arada bi derede yayınlayım dedim...
Tatlım çoook tatlı oldu benden demesi yumurta sarısı bol olduğundan şerbetle de karışınca ağızda eriyen bir tatlı oldu çay ile servis edilmesi şiddetle önerimdir :)) Hacı Makule Yugoslav tatlımı denemeniz beğenmeniz dileğiyle... 
Sevgilerimle 
Banu Altun

5 Ağustos 2013 Pazartesi

MUHAMMARA

Muhammara 
1 çorba kaşığı dolusu domates salçası 
1 çorba kaşığı dolusu acı biber salçası 
1 çorba kaşığı dolusu yoğurt 
1 çorba kaşığı dolusu galeta unu 
4 adet közlenmiş kırmızı biber ayıklanmış 
4 diş sarımsak 
yarım çay bardağı sızma zeytinyağı 
karabiber, kırmızı pul biber, bol kimyon
isteğe göre ceviz içi 
Yapılışı 
Tüm malzemeyi rondodan geçirelim.
Servis tabağına alalım :))
Afiyet Olsun
Not: Tarifi yaparken ben zeytinyağını azalttım. Köz biberi iri 4 adet olarak kullandım. Ceviz kullanmadım. 
Bu tür yiyecekler 1-2 gün içinde tüketilmesi gerekir. 
Tarifi orjinali için linkin üzerine tık tıkk 
Merhaba canlarım :)) Nefis nefis bir lezzet MUHAMMARA tarifiyle geldim. Bu nefis lezzeti ben çok yaptım çeşitli tariflerden ama hiç isteğim sonucu alamadım bidaha asla evde yapmayacağım derkeneeee birde baktım sevgili blog arkadaşım Bahar http://cafeportakal.blogspot.com/2013/03/muhammara.html Muhammara yapmış tarifi okudum bu aradığım tarif yuppiii dedim:))) tarifi yaptım az farkla ben daha fazla kırmızı biber kullandım hımmm hımmm nefis oldu  sıcak çıtır beyaz ekmek demli 1 demlik çay ve Erzincan tulum peyniri  :))  iştah şıpırtıları:))) Baharcım tarif için teşekkür ederim. Canlarım sizlerin de denemesi beğenmesi dileğiyle... 

Sevgilerimle 
Banu Altun

1 Ağustos 2013 Perşembe

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN



 KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN



Kandiller de Kadir gecesinde ya helva kavururum yada kandil simidi yapardım ama sıcak havalar beni buz gibi dondurmaya meyvaya yöneltti. Son bi pekmezli helva yapmıştım Halvetar hemde pekmezli sıcak havada yiyenin içi yandı ne soğuk su kar etti ne maden suyu:))) yağ şeker malum... 
Bende serin serin dondurma ikramından yanayım çikolatayı çok sevmeme rağmen çikolata sosu bile kullanmıyorum:)) 
Servis önerim : meyvaları yıkayıp 15 dak kadar dondurucu da tutalım buz gibi donurmayla uyumlu oluyor. Servis tabağımı da 2 saat kadar dondurucu da tutuyorum dondurma geç eriyor:) Tercihim kesme dondurma... Afiyet şeker olsun :))

Canlarım hayırlı cumalar... Yarın gece KADİR GECESİ RABBİM cümlemizi bu mübarek geceden nasiplendirsin dillerimiz bülbül misali hiç susmadan zikirde olsun dualarımızın makbul ve kabul olması dileğiyle KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN... 

Sevgilerimle 
Banu Altun