13 Temmuz 2016 Çarşamba

CANLARIMA SEVGİYLE PİŞİRDİĞİM LEZZETLER

 Yemeklerin lezzet sırrı sevgi yürekten ellere ellerden yiyeceğe geçiyor. 
İzmir Köfte Tencerede 



Aspirli Renkli Pilav 
Rengi sapsarıydı ışık oyunu fotoya yansımamış.
Aspir safran yerine kullanılan uygun fiyatlı bitkidir. 

 Botto Pastası :))
Bir zamanlar Motto pastaları  çok gündemdeydi böyle üzeri rende çikolatalı hımm. Fakat çok pahalı bir pasta markasıydı zaman  içinde yapa yapa sanırım Motto pastasının tadını yakaladım... Adınıda BOTTO PASTASI yaptım :))
İçi muzlu kreması çikolatalı...

 Bir de güzel Türkü ziyafeti verecektim olmadı. Malesef bağlamam bitmiş akort olmuyor. 
Dayımdan Türkü ziyafeti dinledik de ahhh ahh bağlamada olaydı...
 Tereyağlı Poğaça 
sevgiyle yoğrulmuş.